Inlingua Leeds Logo

Yaz Programlarımız

2006 yılında kurulan dil merkezimiz, hareketli Leeds şehrinin kalbinde yer alan üst düzey eğitim kurslarının lider sağlayıcısı olarak kendini sağlam bir şekilde konumlandırmıştır. Akademik mükemmeliyete olan bağlılığımızla tanınan kurumumuzdaki öğrenciler, zenginleştirici bir öğrenme ortamına dahil olmaktadır. Tanınmış bir dil okulu markası olan Inlingua, 230'dan fazla dil okulu ve merkeziyle 30'dan fazla ülkedeki varlığıyla dünya çapında erişimini genişletmektedir. Sizlere Inlingua Leeds Türkiye olarak sunduğumuz yaz okulu programlarından ve kurslarımızın gezilerinden fotoğrafları paylaşacağız. İlk olarak yaz okuluna dahil olan hizmetlerimizden bahsetmek istiyoruz.

Inlingua Leeds Türkiye

Inlingua'da İçerik Yönetimi Direktörü

Inlingua Leeds’in sunduğu bütün yaz programlarına aşağıda bulunan hizmetler dahildir:

  • Haftalık 21 Saat İngilizce
  • Konaklama (Yatak Takımları, Havlular dahil ve Haftalık Temizlik)
  • Yemek (Kahvaltı, Öğle ve Akşam Yemekleri)
  • Öğleden Sonra ve Akşam Aktiviteleri
  • İki Şehir Gezisi
  • Havaalanından Alma ve Bırakma

Size sunmuş olduğumuz yaz programlarımızı paylaşalım:

Leeds Fulneck Okulu

Yaz okulumuz, Leeds’in batı eteklerinde, pitoresk İngiliz kırsalının ortasında yer alan ancak şehir merkezine elverişli bir konumda bulunan Fulneck School’da gerçekleşmektedir. Fulneck Okulu, zamansız İngiliz mimarisi, sakin çevresi ve mükemmel tesisleriyle karakterize edilen farklı ve düşünceli bir öğrenme ortamına sahiptir.

Bunlar arasında konforlu konaklama birimleri, iyi donanımlı sınıflar, taze pişirilmiş yemeklerden oluşan çeşitli bir menü ve iki toplantı salonu, spor tesisleri ve daha fazlası gibi bir dizi olanak bulunmaktadır.

 Fulneck Yatılı Okulu Yaz Programında konaklama Fulneck Boarding Schoolin Pudsey, West Yorkshire’de yapılmaktadır. Konaklama tesislerinde 7/24 güvenlik, konforlu çalışma ve içten, sıcak personeller mevcuttur.

York Üniversitesi Yaz Programı

Yaz okulumuz, size olağanüstü bir öğrenme deneyimi sunmak için mükemmel bir şekilde tasarlanmıştır ve yoğun İngilizce dil derslerini heyecan verici kültürel aktiviteler ve gezilerle birleştirir. İster başlangıç seviyesinde ister ileri seviyede İngilizce konuşuyor olun, deneyimli ve kendini işine adamış öğretmenlerimiz size her adımda rehberlik ederek dil becerilerinizin gelişmesini ve özgüveninizin artmasını sağlayacaktır.

Akademik mükemmelliği ve nefes kesen kampüsüyle tanınan York Üniversitesi’nde bulunan öğrencilerimiz, heyecan verici ve destekleyici bir ortamda eğitim almak için eşsiz bir fırsata sahiptir.

Modern sınıflar, dil laboratuvarları ve üniversitenin kapsamlı kütüphane kaynaklarına erişim dahil olmak üzere son teknoloji tesislerle, dil yeterliliğinizi geliştirmek için ihtiyacınız olan her şeye sahip olacaksınız.Ama bu sadece sınıfla ilgili değil. Yaz okulumuz, derslerin dışında da zenginleştirici ve keyifli bir deneyim vaat ediyor. Roma dönemine kadar uzanan zengin tarihi, ortaçağ cazibesi ve pitoresk manzaraları ile canlı York şehri ile dil eğitiminize keyif katacaksınız. Ünlü simge yapılara, müzelere ve sanat galerilerine düzenlenen geziler gibi çeşitli kültürel etkinliklere katılarak entelektüel bir birey olacaksınız.

York Üniversitesi Yaz Programı Konaklama Batı Kampüsü’ndeki Alcuin College’dadır.

Konaklama Olanakları

  • Temizlik
  • Güvenli Erişim
  • Mutfak
  • Çamaşırhane
  • 7/24 Güvenlik
  • Ortak Çalışma Alanı