Inlingua Leeds Logo

Biz Kimiz

2006 yılında kurulan Inlingua Leeds, hareketli Leeds şehrinin kalbinde yer alan üst düzey eğitim kurslarının lider sağlayıcısı olarak kendini sağlam bir şekilde konumlandırmıştır. Ünlü bir dil okulu markası olan Inlingua Leeds dünya genelinde 30'dan fazla ülkede 250'den fazla eğitim merkeziyle hizmet veren global bir dil okuludur.Bir şubesi olarak Inlingua Leeds Türkiye dil becerilerinizi geliştirmek ve İngilizceyi en etkili şekilde öğretmek için sizlerin hizmetinizde. Enerji ve tarih dolu kent Leeds’te bulunan dil okulları ile öğrencilerimiz geleneksel yöntemlerin dışında uluslararası atmosferde dil öğrenmenin keyfini yaşayacaklardır.

Inlingua Leeds Türkiye

Inlingua'da İçerik Yönetimi Direktörü

2006 yılında kurulan Inlingua Leeds, hareketli Leeds şehrinin kalbinde yer alan üst düzey eğitim kurslarının lider sağlayıcısı olarak kendini sağlam bir şekilde konumlandırmıştır. Ünlü bir dil okulu markası olan Inlingua Leeds dünya genelinde 30’dan fazla ülkede 250’den fazla eğitim merkeziyle hizmet veren global bir dil okuludur.Bir şubesi olarak Inlingua Leeds Türkiye dil becerilerinizi geliştirmek ve İngilizceyi en etkili şekilde öğretmek için sizlerin hizmetinizde. Enerji ve tarih dolu kent Leeds’te bulunan dil okulları ile öğrencilerimiz geleneksel yöntemlerin dışında uluslararası atmosferde dil öğrenmenin keyfini yaşayacaklardır.

Neden inlingua Leeds’i seçmelisiniz?

Inlingua Leeds, 30’dan fazla ülkedeki varlığı, 250 dil okulu ve merkezi ile tanınmış bir dil okulu markası yaratarak dünya çapında erişimini genişletiyor

Merkezi Konum

Leeds’in öğrenci bölgesinde yer alan okulu Leeds şehir merkezine sadece 7-10 dakikalık yürüme mesafesindedir.

Konaklama

Öğrenciler için konaklama yerleri kurs merkezlerine ya kısa bir yürüyüş mesafesindedir ya da bir otobüs yolculuğu uzaklıktadır.

Nitelikli ve deneyimli öğretmenler

Tüm Öğretmenlerimiz nitelikli ve kapsamlı öğretim deneyimine sahiptir.

Üniversiteye açık ilerleme rotası

Birleşik Krallık’ta bir üniversitede eğitim almak isteyen öğrenciler, İngilizce kurslarını IELTS veya Pre-sessional İngilizce kursumuzla birleştirmeyi seçebilirler. Gerekli İngilizce seviyesine ulaştıktan sonra, 90 Birleşik Krallık üniversitesi tarafından onaylanan Foundation programımızda eğitim almaya devam edebilirsiniz.