Inlingua Leeds Logo

Trinity Sınavına Hazırlık

Trinity College Kayıtlı Sınav Merkezi ve SELT sınav hazırlık sınıfları sağlayıcısı olarak inlingua Leeds, öğrencilerin Trinity'nin İngilizce sınavlarına hazırlanmalarına yardımcı olmak için zengin bir kurs seçeneği sunar. Trinity'nin GESE ve ISE, PON tarafından finanse edilen kurslar için geçerli bir sınav olarak kabul edilmektedir.

Inlingua Leeds Türkiye

Inlingua'da İçerik Yönetimi Direktörü

Konuşma İngilizcesinde Dereceli Sınavlar (GESE)

GESE sınavları A1’den B1 seviyesine kadar olup, Leave to Remain (aile), Leave to Remain extensions (aile), Vatandaşlık ve Yerleşme başvuruları için onaylanmıştır. Sınavlar bire bir konuşma ve dinleme değerlendirmesi içerir ve özgün iletişim becerilerinin geliştirilmesini destekler.

İngilizceyi yabancı, ikinci veya başka bir dil olarak öğrenen öğrencilere yönelik olan Sözlü İngilizce’de Dereceli Sınav (GESE) 12 GESE notu bulunmaktadır ve bunlar dört ayrı klasmana ayrılmıştır: Başlangıç,Temel, Orta ve İleri.

Entegre İngilizce Becerileri sınavı (ISE)

Integrated Skills in English (ISE), genç okul, kolej veya üniversite öğrencileri ve hizmette olan ve İngilizce dil yeterliliği gerektiren yetişkinler için tasarlanmış bir sınavdır. Ortak Avrupa Referans Çerçevesi A5 – C2’nin 2 seviyesinde mevcuttur.Ayrıca, ISE’ye hazırlanmak, eğitim veya kariyer gelişimi için uygun olan gerçek hayattaki aktarılabilir becerilerinizi geliştirir.

ISE B1’den C1 seviyesine kadar olup çeşitli İşçi vizeleri ve Eğitim vizeleri için yapılan başvurularda onaylanmaktadır. ISE, hükümetler ve kurumlar tarafından İngilizce dil yeterliliğinin güvenilir bir kanıtı olarak dünya çapında yaygın bir şekilde tanınmaktadır. Sınav, gerçek dil performansına güçlü bir şekilde odaklanmakta ve akademik çalışma ve istihdam edilebilirlik için aktarılabilir becerilerin geliştirilmesini teşvik etmektedir.

Trinity’nin Güvenli İngilizce Dil Testleri (SELT’ler), vize ve yerleşim amaçları için Birleşik Krallık Vize ve Göçmenlik Departmanı tarafından onaylanmıştır.

inlingua Leeds bir Trinity SELT merkezi değildir. Sınavınız için kursumuzdan ayrı olarak ödeme yapmanız gerekecektir. Sınav rezervasyonunuzu online olarak yapabilir ya da sizin için biz yapabiliriz.