Inlingua Leeds Logo

IELTS Hazırlık

IELTS (International English Language Testing System) Sınavı, İngilizcenin konuşulduğu ülkelerde çalışmak veya eğitim almak isteyen kişilerin İngilizce dil yeterliliklerini tespit etmek amacıyla yapılan uluslararası bir sınavdır.

Inlingua Leeds Türkiye

Inlingua'da İçerik Yönetimi Direktörü

IELTS devlet kurumları, kurum ve kuruluşlar dahil olmak üzere dünya çapında 10000’den fazla yerde geçerlidir.

Akademik ve genel eğitim sınavları olarak 2’ye ayrılan IELTS sınavlarında 4 dil becerisi ölçülmektedir. IELTS sınavına girdikten sonra aldığınız sonuç 2 sene geçerli olmaktadır.

IELTS puanlama sistemi ise 9 üzerinden hesaplanmaktadır. Adaylar 4 dil becerisinde sınavlara katılırken genel puanlama aritmetik ortalama ile hesaplanmaktadır.

IELTS hazırlık kurslarımız, IELTS sınavında arzu ettiğiniz puanı elde etmenize yardımcı olacaktır. Deneyimlerimize göre, IELTS’in dört alanında da puanınızı güvenilir bir şekilde 0,5 yükseltmek yaklaşık 8 – 12 hafta sürecektir. Yeteneğinize en iyi şekilde uyması için eksiksiz bir seviye yelpazesi sunuyoruz.

inlingua Leeds’de, puanınızı geliştirmenize yardımcı olmak için bir dizi farklı IELTS hazırlık materyali, kılavuz, deneme sınavı ve kitap kullanıyoruz. Ayrıca, dilbilginizi, kelime bilginizi ve sınavda ihtiyaç duyacağınız akademik konuları anlamanıza yardımcı olmak için bir dizi Genel İngilizce ve Akademik İngilizce materyali kullanıyoruz. Sizlere IELTS hazırlık sürecinde de her aşamanızda destek oluyoruz.