Inlingua Leeds Logo

GENEL İNGİLİZCE PROGRAMI

Her eğitim öğretim yılını yeni yerler görmek, yeni insanlarla tanışmak, yeni tadlar denemek için bir fırsat olarak düşünebilirsiniz. Bu sizlerin hem ruhunuzu hem entelektüel birikimlerinizi hem de networkünüzü besleyecektir. İşte bu yolda yurt dışında alınacak bir üniversite veya dil eğitimi size ışık tutacaktır.

Inlingua Leeds Türkiye

Inlingua'da İçerik Yönetimi Direktörü

Dil eğitiminin artık bir  seçenek değil gereklilik olduğunun farkındayız.  İngiltere’de dil eğitimi alarak ilerlememiz çok hızlı ve sağlıklı olacaktır. Bir dili yurtdışında 6-9 ay arasında eğitim ve iş hayatınıza entegre edebilecek kadar öğrenebilecekken, anadili olmayan bir ülkede bu süre çok daha uzun ve çoğunlukla kendini tekrarlayan bir zamana dönüşecektir. Dil okullarına farklı ülkelerden öğrenciler geleceği için yeni kültürlerle tanışma fırsatı yakalamamıza yardımcı olacaktır. Kişisel olarak özgüvenimizi geliştirecek, iyi şirketlerde iş bulma şansımızı arttıracaktır. Bu süreçte adım adım yanınızda olacak, aklınıza takılacak tüm sorularda ayrıntılı ve sağlikli bir şekilde destek olacağız.

inlingua Leeds’te Genel İngilizce programımız inlingua Metodunu kullanmaktadır.

inlingua Metodu ile temel güçlü yönlerimiz, tüm dil öğrenme hedefleri için en hızlı ve en etkili yaklaşımı sağlayan inlingua Metodu ve materyalleridir. Yöntem, başarılı bir dil edinimi için elverişli bir ortam sağlayan inlingua eğitmenleri ve destek personelinden oluşan özel bir ekip tarafından desteklenmektedir.

Derslerimiz sırasında ana odak noktası konuşma dilidir. Inlingua Metodu önce sözlü becerilerinize odaklanır, ardından okuma, dinleme ve yazma becerilerinizi geliştirir. Dili uluslararası bir ortamda konuşarak ve sosyalleşerek öğreneceksiniz.

Sınflarımız maksimum 14 kişi’den oluşur ve haftada 21 saat aktif ders içermektedir.